Wij leveren vakmanschap, voor een betaalbare prijs,onze tarieven zullen u verbazen!!
Jordens-Rietdekkersbedrijf
Jordens-Rietdekkersbedrijf
Jordens-Rietdekkersbedrijf
Nieuwbouw
Onderhoud Reparatie
Renovatie Restauratie
Rietdekkersbedrijf-Jordens
Rietdekkersbedrijf-Jordens
Rietdekkersbedrijf-Jordens
Rietdekkersbedrijf-Jordens
Belterweg 80,
8066PX Belt Schutsloot,
mob: 06-12406730
info@rietdekkersbedrijfjordens.nl
- Nieuwbouw
- Onderhoud
- Reparatie
- Renovatie / Restauratie
- Mos,-en algbestrijding
- Inspectie
- Onderhoudscontracten
- Timmerwerkzaamheden
Rietdekkersbedrijf Jordens
Rietdekkersbedrijf Jordens onderhoudt uw dak

Onderhoud Reparatie
Rietdekkersbedrijf Jordens verricht onderhoud aan uw rieten dak. Preventief onderhoud en reparaties ten behoeve van uw (riet) dakbedekking . Dat is cruciaal voor de levensduur van het dak. Storm, vogels, mos en algen kunnen voor plaatselijke schade zorgen en de conditie van het riet aantasten. Door periodiek onderhoud voorkomt u onherstelbare, en zeer kostbare, schade. Bovendien behoudt het rieten dak zo de uitstraling die u voor ogen hebt.

De enige oplossing om ernstige problemen ten gevolge van algen voor te blijven is het preventief behandelen (spuiten/sprayen) van het rieten dak met een algen dodend middel, een dak wat 2 of 3 jaar oud is en een beetje groen begint uit te slaan moet direct behandeld worden, alleen dan kan de vervuiling nog gestopt worden.
Een rieten dak wat al reeds aangetast is door algen moet eerst handmatig schoongemaakt worden voordat er een behandeling met algendodend middel uitgevoerd kan worden

We maken het u heel eenvoudig met een onderhoudscontract. Met een vaste regelmaat komen we dan het riet inspecteren, mos en algen verwijderen en eventuele schade herstellen – afhankelijk van de afspraken.

Renovatie Restauratie
Rieten daken met een dikke laag mos of glibberige laag algen, waar het bindmateriaal tevoorschijn komt? Het gehele dak vernieuwen is niet altijd nodig! Wij renoveren uw dak als nieuw, met behulp van doordekken. Een doorgedekt dak scheelt aanzienlijk in de kosten en gaat weer tien tot vijftien jaar mee!

Vernieuwen
Op een gegeven moment is geen van bovenstaande renovatiemethoden meer mogelijk of financieel interessant. Op dat moment is het dak toe aan gehele vervanging.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, of vraag een offerte aan. Wij zijn u graag van dienst

Rietdekkersbedrijf-Jordens
Rietdekkersbedrijf-Jordens
Rietdekkersbedrijf-Jordens
Jordens Rietendekkersbedrijf is lid van Vakfederatie Rietdekkers